Upplev Formel 1 på plats

För den som har ett stort motorintresse kan ha en dröm att få uppleva Formel 1 på plats. Som med det mesta så är det en enorm skillnad att sitta på plats än att se på motorsport på TV. Ljudet, lukterna ja allt är så påtagande när man är på en Formel 1 tävling. Kanske det är dags att börja planera för en resa som ni sent kommer att glömma.

Monacos Grand Prix är något som verkligen måste upplevas på plats. Det är faktiskt den enda tävlingen i VM cirkusen som körs på helt vanliga gator. Banan byggs upp inför tävlingarna i Monte Carlos och det har körts tävlingar här sedan 1929. I slutet av maj varje år så finns det möjlighet att åka iväg för denna grymma upplevelse. För att se vad som kan vara aktuellt så surfa till GO Sport Travel som har ett stort utbud av Formel 1 tävlingar. Bland annat till Monaco Grand Prix.

Självklart så är det smidigast att boka en paketresa där allt ingår. Men det mesta går att ordna så om du inte vill bo i centrala Monte Carlo så kan alternativen Nice, Antibes eller Cannes som ligger inte allt för långt från Monte Carlo vara ett alternativ. Du kan beställa flyg och biljett till Formel 1 tävlingen och ordna boende själv. Det ska dock sägas att under den stora VM veckan så är det mycket folk i rörelse och det kan vara krångligt att ta sig in till Monte Carlo från närliggande städer.